VALOKUVAUS

Valokuvauspalveluja yksityisille ja yrityksille, ryhmille tai yksittäisille henkilöille. Kuvaan henkilö- sekä eläinkuvausta miljöössä, urheilukuvausta sekä erilaista tapahtumakuvausta. Ikuistan teille tärkeät tapahtumat tai kohteet valokuviksi.

Valokuvauksesta minulla on useamman vuosikymmenen kokemus. Olen aloittanut kuvaamisen harrastuspohjalta, ja kehittänyt itseäni vuosien varrella tiedoissa ja taidoissa.

#kuvaajakulkijakertoja

Yritykset ja yhteisöt

Yrityksennne tapahtumat ja juhlat helposti ja edullisesti ikuistettuna valokuviksi. Yhteisöjen ja urheiluseurojen järjestämät tilaisuudet ikustettuna valokuviksi. Olen suuntautunut erityisesti urheilukuvaukseen. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan juuri teille sopivat kuvaukset.

Hinnasto

Pidempikestoiset tai toistuvat kuvaukset erillisen tarjouksen mukaan
Hinnat ALV 0%

Pidämme oikeuden hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset hinnat henkilökohtaisella yhteydenotolla.

Yksityiset

Henkilö- tai lemmikkikuvauksia miljöössä.

Hinnasto

Kuvat, 1-5 kpl, toimitetaan 1-3 päivän kuluttua kuvauksesta sähköisenä joko muistitikulla tai sähköpostin välityksellä.

Rippikuva, Ylioppilaskuva, Valmistujaiskuva: 50 €
Muotokuva, Perhekuva, Lapsikuva: 50 €
Lemmikkikuva: 30 €


Kastetilaisuus: 100 €
Siunaustilaisuus: 100 €
Syntymäpäivät ja muut tilaisuudet (3 tuntia): 100 €

Pidempikestoiset kuvaukset erillisen tarjouksen mukaan.
Hinnat ALV 24%

Pidämme oikeuden hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset hinnat henkilökohtaisella yhteydenotolla.

Esimerkkikuvia

Olen siirtynyt kokonaisuudessaan käyttämään Flickr-palvelua valokuvieni galleriana. Kuvat ovat siellä jaoteltuina erilaisiin kansioihin aihealueittain, parhaiten saat siitä selvyyden katsomalla sinne klikkaamalla tästä albumien etusivulle. Tai Flickr syötteessä, johon ilmestyy aina uusimmat kuvat, sinnen pääset klikkaamalla tästä. Ja joitakin kuvia ilmestyy aina tapauskohtaisesti Facebook-sivuillemme, www.facebook.com/nurkkausphotos.

Portfolio

Toimin kausien 2011-2015 ajan jääkiekkojoukkue Ikurin Vire Hockeyn valokuvaajana, joten kuviani näkyi heidän virallisilla sivuilla. Vireeseen liittyen olen myös suunnitellut ja toteuttanut heidän näiden vuosien kausikorttinsa sekä pelimainokset.
Olen ottanut kausien 2017-2020 ajan valokuvia Raholan Pyrkivän Miesten Divisioona B:n koripallojoukkueen peleistä heidän korisivuilleen.

Muita valokuvieni käyttäjiä listattu alle