BLONDI eli DRAGONHILL ROADRUNNER

Blondi on pitkäkarvainen Valkoinenpaimenkoira. Blondi tuli taloon 13 viikkoisena pentuna Porvoosta. Valkoinenpaimenkoira on oma rotunsa vaikka se onkin hyvin Saksanpaimenkoiran oloinen ja sitä muistuttava koira. Onhan koirien alkuperä samoissa kantavanhemmissa. Valkoisiapaimenkoiria on Suomen kennelliiton tietokannassa rekisteröitynä noin 700 kpl, Saksanpaimenkoira on yli 79 000 kpl. Ja tämän päälle tulee vielä kaikki rekisteröimättömät sakemannit. Koirien yleisyydessä ja tunnettavuudessa on siis pientä eroa.

Blondi viettää kotikoiran elämää Tampereella, oppien normaaleille kaupunkikoirien tavoille. Näyttelyitä voidaan jossain vaiheessa kokeilla, mutta päätekeminen tulee olemaan kotikoirailu ja kotona tehtävät jutut. Ja muiden koirien kanssa touhuaminen.

Strategiset mitat

Alla Blondin painonkehitys taulukko. Säkäkorkeudesta ei vielä ole mittoja tai taulukkoa. Taulukosta sen verran että hyppäys painonkehityksessä johtuu ainoastaan taulukkoteknisistä syistä. Neljä aikaisempaa painoa ovat viikon välein, sitten on siirrytty punnituksiin kuukauden välein, eli 16 vkon ikäisestä 5 kk ikäiseksi.

Painotaulukko

Horoskooppi, Neitsyt

Neitsytkoirat ovat hiljaisia, vetäytyviä, siistejä ja täsmällisiä. Sinusta saatta tuntua, että ne ovat viileitä lähestymisyrityksillesi. Älä anna tämän johtaa sinua harhaan, ne eivät ole ylimielisiä. Päinvastoin, älykkäät neitsytkoirat yleensä vähättelevät omaa arvoaan ja ovat siksi ujoja. Ne eivät jaksa uskoa, että ihminen on valmis antamaan paljonkin omaa kiintymystään koiralleen. Kun ne viimein ovat varmoja rakkaudestasi, ne vastaavat tunteeseen täysin rinnoin.

Sopiva koiraystävä: Rapu
Sopivat ihmiset: mikä tahansa merkki sopii, sillä neitsytkoira kokee ihmisen enemmän yksilönä kuin tyyppinä
Lempiväri: vihreä ja tummanruskea
Onnennumero: 7, myös 6 sopii
Mieliruoka: ei määrättyä suosikkia, mutta mietojen makujen ystävänä sopivat kana ja turskanmäti kermassa
Inhottavinta: rakkaudettomuus, tunnetason epävarmuus
Ihanaa: olla kaksin oman ihmisen kanssa
Ominaisuuksia: herkkyys, itsekeskeisyys, pidättyvyys, äly.