KARO eli KERSANTTI KAROLIINA

Karo on pitkäkarvainen saksanpaimenkoira narttu. Karo tuli taloon 10 viikkoisena pentueensa viimeisenä uuden kodin saaneena koirana. Ajomatka Vampulasta Tampereelle sujui makoilun merkeissä. Ensimmäiset päivät sujuivat uuteen kotiin tutustuessa ja paikkoja tutkiessa. Mutta hyvin koira on kotiutunut.

Karo viettää normaalia kotikoira elämää täällä Tampereella, ilman paineita näyttelyistä ja muista kokeista. Tällä hetkellä koiran päätehtävänä tuntuu olevan lapsen vahtiminen ja kodin vartiointi. Ja se sujuukin jo melkoisella rutiinilla. Totta kai koiraa peruskoulutetaan normaaleille tavoille, elämään sopusoinnussa kaikkien muiden kaupungin asukkaiden kanssa.

Luonteeltaan Karo on leikkisä, iloinen ja rohkea. Se menee uusiin tilanteisiin uteliaisuudella ja rohkeudella. Ja aina välillä vähän liiankin suurella innolla. Ihmisystävällisenä koiran kaikki vastaan tulevat pitäisi tervehtiä tai ainakin vähintään haistaa. Lapsiin koira suhtautuu ystävällisesti, onhan se koko pienen ikänsä kasvanut lasten keskellä, osallistuen jos jonkinlaiseen leikkiin ja muuhun menoon.

Strategiset mitat:

Horoskooppi, Leijona

Useimmat leijonakoirat otaksuvat olevansa paikallisen viidakon kuninkaita. Kun tuot leijonapennun kotiisi, tee heti selväksi kuka siellä on pomo. Aluksi Leijonat tuntuvat ylimielisiltä ja vaikeasti lähestyttäviltä. Kun olet ansainnut Leijonasi ystävyyden, sinulla on takuulla ikuinen ystävä. Leijonakoirat voivat olla vaikeita tuttavuuksia muille koirille, jotka eivät suostu olemaan osa niiden laumaa. Leijona olettaa, että sille tarjoillaan ensin ja että sen annos on suurempi kuin muilla. Ole siis valmis tietyn sorttisiin sekamelskoihin, kun esittelet Leijonaasi muille koirille tai päinvastoin.

Sopivat omistajat: Oinas, Härkä, Leijona; voimakas luonne kuten koiralla
Mieliväri: kuninkaallinen punainen tai keisarillinen purppura
Onnennumero: 1 Lempiruoka: paahtopaisti tai savulohi
Inhottavinta: epäkunnioittavan käytöksen kohteeksi joutuminen - siis kissanpojat, koiranpennut ja muut ryökäleet
Laatusanat: viihdyttävä, itsekeskeinen, teatraalinen, vastuuntuntoinen