HUHTIKUU 2004

Viikko 14

Paluu Kosovoon. Tilanne on suurin piirtein rauhottunut, vaikka vieläkin voi aistia jännitystä alueella. Se jännityt tuskin koskaa kokonaan poistuukaan tästä osaa Balkania. Torstaina on lähtö viimeiselle lomalla tällä missiolla. Tarkoitus on viettää kolme päivää Kreikassa ja ihailla Meteoran luostareita ja koko sitä aluetta. Siitä reissusta voit lukea täältä. Kun Kreikasta palattiin alkoikin työnteko ja partiointi. Heti lauantai-iltana lähdettiin partioimaan Novo Naseljeen ja sunnuntai kulutettiin Batusessa.

Viikko 15

Viikko alkaa ja jatkuu samalla hommalla millä edellinen loppui. Eli vuorotellen käydään tekemässä partioo Novo Naseljessa ja Batusessa. Ja aina siinä välillä tehdään pikkasen VCP:tä. Hommia tehdään sekä päivä- että yövuorossa, ja aina välillä nukutaan se mikä keritään. Loppu viikosta päästään sentään laajentamaan reviiriä sen verran että käydään partioimassa myös Obiliqissa

Viikko 16

Viimeinen viikkko Kosovossa ja rauhanturvahommissa lähtee liikkeellä. Vielä on hommia tarjolla vaikka kuinka paljon. Sekä Novo Naseljen että Batusen partiot painavat päälle. Ja varusteitakin tarvii pikkuhiljaa alkaa pakkaileen ja palautteleen. Torstaina on sitten viimeinen työvuoro Kosovossa. Porttipykälä kuudesta yhdeksään aamulla. Vuosi on sitten siinä. Vielä iltapäivällä pitäisi lähteä hakemaan palkintoa Camp Villestä. Muistavat minua SRJK:n standarilla nro 777. Ja perjantaina on sitten varusteiden luovutus suurimmalta osin. Ja lauantain loput. Sunnuntai aamuna Finnairin MD-82 viekin sitten koti suomeen, ja paluu arkeen voi alkaa.